Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

В Києві зупинено громадський транспорт: перевозять тільки спеціальні категорії пасажирів

Реклама

З 23 березня громадський транспорт столиці перевозить виключно тих пасажирів, які їдуть на роботу на підприємства, що забезпечують критично важливі сфери життя міста та країни.

Відповідне повідомлення з'явилось на сайті КМДА.

Йдеться, зокрема, про медичних працівників, рятувальників, правоохоронців, працівників сфери ЖКГ, а також тих, хто працює у продуктових магазинах і аптеках.

Зазначається, що їздити в транспорті можна тільки за наявності спеціального квитка для проїзду в громадському транспорті, посвідчення особи, а також за наявності засобу індивідуального захисту - медичної маски.

Слідкувати за порядком у транспорті будуть працівники поліції.

Читайте також: військові разом із поліцейськими патрулюватимуть міста під час карантину

«Проїзд у громадському транспорті для окремих категорій пасажирів здійснюватиметься не безкоштовно. Тобто, пасажири зі спецперепустками, користуючись громадським транспортом за визначеними маршрутами, зможуть придбати квиток, скористатися проїзним, карткою киянина або Kyiv Smart Card», - повідомив перший заступник голови КМДА Микола Поворозник.

Читайте також: Рада визнала карантин форс-мажором

Тримайте руку на пульсі у період кризи, забезпечте себе надійною базою інформаційно-аналітичних продуктів ЛІГА:ЗАКОН для підготовки до судових спорів та перевірок на підприємстві, для створення договорів будь-якої складності та тематики, для швидкого реагування на зміни бізнес-партнера. Обирайте Антикризовий пакет ІТ-продуктів ЛІГА:ЗАКОН та приймайте тверді та зважені рішення вже сьогодні. Замовити.

Залиште коментар
Увійдіть щоб залишити коментар
Увійти
Підпишіться на розсилку
Головні новини і аналітика для вас по буднях

Схожі новини