Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

В Україні з’являться нові кодекси: плани ВР 2020

Реклама

У 2020 році у Верховній Раді планують оновити Цивільний, Кримінальний та Житловий кодекси, а також ухвалити нові кодекси. Про це заявив перший заступник голови Парламенту Руслан Стефанчук 25 лютого під час «Форуму реформ: на шляху до Вільнюса».

«Перший блок - це зміни до Конституції. Зокрема, це скорочення депутатів до 300. Другий блок - прийняття законів, які прямо передбачені Конституцією», - розповів заступник голови ВР.

Також Руслан Стефанчук зазначив, що планується прийняття 6 кодексів: медичного кодексу, цифрового кодексу України, кодексу про адміністративні процедури, кодексу судочинства України, кодексу електронних комунікацій та кодексу про адмінпроступки.

Крім того, передбачається рекодифікація вже існуючих кодексів. За його словами, вона торкнеться, зокрема, Цивільного, Кримінального та Житлового кодексів.

Слідкуйте за оновленнями в модулі «Законопроекти» інформаційно-правових систем ЛІГА:ЗАКОН. Тестовим доступом до продуктів ІПС ЛІГА:ЗАКОН можна скористатися тут.

Пропонуємо ознайомитися з графіком заходів Академії ЛІГА:ЗАКОН. Наприклад, 27 лютого відбудеться практикум на тему «Перевірки Держпраці і Податковий контроль 2020. Нова програма!». Детальніше за посиланням.

Вам також буде цікаво:

Верховний Суд роз'яснив, як правильно перетинати пішохідний перехід

Службове авто не підлягає обов'язковому технічному огляду

Суд може звернути стягнення і на незареєстроване майно боржника: ВС

Прошиті та пронумеровані копії документів можна завіряти на останньому аркуші: ВС

Залиште коментар
Увійдіть щоб залишити коментар
Увійти
Підпишіться на розсилку
Головні новини і аналітика для вас по буднях

Схожі новини