Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

ART NATION і ЮФ "Салком" оголосили про початок співпраці

Реклама

Міжнародна група компаній Art Nation, яка є лідером у сфері ліцензування брендів, і Юридична фірма «Салком», оголосили про співпрацю. Головною метою співпраці компаній буде запобігання контрафактному використанню об'єктів інтелектуальної власності та захист від порушень таких брендів компанії Art Nation, як GAPCHINSKA, Prima Maria, «Гусь», «Козаки», «Капітан Врунгель», «Острів скарбів» та інші.

«Одним з основних завдань Art Nation є розвиток українських культурних феноменів, який на жаль пов'язаний із ризиками копіювання та незаконного використання. Співпрацюючи з профільними спеціалістами у сфері захисту прав, ми прагнемо отримами ефективний інструмент боротьби з контрафактом і зосередитись на розвитку брендів та їх подальшій популяризації» - сказав генеральний продюсер Art Nation Едуард Ахрамович.

У свою чергу, керуючий партнер Юридичної фірми «Салком» Едуард Трегубов відзначив: «Ми раді, що практика інтелектуальної власності нашої фірми отримала такого потужного партнера, як Art Nation. Ми бачимо свою місію в тому, щоб вітчизняний ринок ставав більш цивілізованим, а права інтелектуальної власності поважалися і захищалися на належному рівні. На жаль, сьогодні ринок переповнений підробками та контрафактом, через що Україна вважається одним зі світових лідерів з піратства. Це дуже заважає добросовісним підприємцям розвиватись і будувати чесний прозорий бізнес».

Перевірити і зареєструвати торгову марку допоможе PatentBot. Сервіс дозволяє перевірити чи вільна торгова марка і оформити її реєстрацію онлайн всього за 10-15 хвилин. Основні переваги бота - можливість уникнути паперової тяганини і втрати часу на спілкування з юристами. А фіксація авторських прав на blockchain дозволяє забезпечити безпечний спосіб довести авторство і захистити інтелектуальну власність. Спробувати.

Залиште коментар
Увійдіть щоб залишити коментар
Увійти

Схожі новини