Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

Змінюється форма документа для отримання пільгових кредитів на вищу освіту

Реклама

МОН змінило форму угоди про надання пільгового державного кредиту для здобуття вищої освіти.

Відповідний наказ міністерства № 1224 від 23 вересня було зареєстровано в Мін'юсті 5 грудня.

Згідно з постановою № 673 "Про затвердження Порядку пільгового кредитування для здобуття професійно-технічної та вищої освіти" кошти для пільгового кредитування надаються одержувачу кредиту на підставі угоди між таким одержувачем та навчальним закладом в особі його керівника, форма якої затверджується МОН.

Якщо одержувач кредиту є неповнолітньою особою, угода укладається з одним з його батьків або з особою, яка є його законним представником. Після досягнення одержувачем кредиту повноліття він укладає з навчальним закладом угоду із збереженням всіх істотних умов попередньої угоди.

Якщо навчальний заклад, з яким укладено угоду, реорганізовується, одержувач кредиту укладає угоду з правонаступником такого навчального закладу із збереженням всіх істотних умов попередньої угоди.

Усі форми, необхідні в освітній діяльності, можна знайти в модулі «Типові договори та шаблони» ІПС ЛІГА:ЗАКОН. Тільки до 28 грудня можна придбати ІПС ГРАНД за вигідною ціною. Скористайтесь акційною пропозицією, перейшовши за посиланням.

Наказ набере чинності з дня офіційного опублікування.

Як раніше писала ЮРЛІГА, вже відомо, як вступити на магістратуру з права у 2020 році. Також в Україні пропонують запровадити дуальну форму вищої освіти.

Залиште коментар
Увійдіть щоб залишити коментар
Увійти

Схожі новини