Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

Співробітникам Служби судової охорони виплачуватимуть грошове забезпечення

Реклама

ttps://jurliga.ligazakon.net/ua/news/185388_spvrobtniki-sluzhbi-sudovo-okhoroni-zabezpechuvatimut-propusk-do-primshchen-sudv

Державна судова адміністрація визначила Порядок виплати грошового забезпечення співробітникам Служби судової охорони.

Відповідний наказ ДСА № 439 було підписано 6 травня 2019 року.

Відповідні видатки здійснюватимуться в межах асигнувань, що виділяються на утримання Служби судової охорони.

Грошове забезпечення співробітникам Служби судової охорони (ССО) визначатимуть залежно від посади, спеціального звання, стажу служби, інтенсивності та умов служби, почесного та спортивного звання.

Грошове забезпечення включає щомісячні основні та додаткові види грошового забезпечення; одноразові додаткові види грошового забезпечення.

До щомісячних основних видів грошового забезпечення належать посадовий оклад, оклад за спеціальним званням та надбавка за стаж служби.

До щомісячних додаткових видів грошового забезпечення належать підвищення посадового окладу, надбавки, доплати, премія.

До одноразових додаткових видів грошового забезпечення належать винагороди та допомоги.

Грошове забезпечення не виплачуватимуть за час надання співробітникам відпусток, за якими не передбачено збереження заробітної плати; за час відсутності на службі без поважних причин одну добу і більше; за час перебування на лікуванні в лікарняних закладах понад встановлені чинним законодавством строки.

Співробітникам, які самовільно залишили місце служби, виплата грошового забезпечення зупиняється з дня самовільного залишення місця служби та поновлюється з дня повернення.

https://jurliga.ligazakon.net/ua/news/175116_sluzhbu-v-sudovy-okhoron-zarakhuyut-do-stazhu-poltseyskogo

Виплата грошового забезпечення співробітникам здійснюється щомісяця в останній день місяця за поточний місяць.

При прийнятті на службу грошове забезпечення співробітникам нараховуватиметься з дня призначення на посаду. У разі звільнення зі служби грошове забезпечення співробітникам виплачуватиметься по день виключення зі списків особового складу органу ССО включно.

За виконання службових обов'язків понад установлений службовий час, у вихідні, святкові та неробочі дні грошове забезпечення співробітникам додатково не виплачуватимуть. Співробітникам, які виконували службові обов'язки у такі дні, крім осіб, які несуть службу за графіками змінності служби, відповідний час для відпочинку (у порядку компенсації) надаватимуть протягом двох наступних місяців.

Індексація грошового забезпечення співробітників здійснюється в порядку та розмірах, установлених законодавством.

У разі переміщення по службі (переведення, відрядження, переходу), а також звільнення співробітника зі служби у Службі фінансовий підрозділ органу ССО зобов'язаний виплатити йому належне грошове забезпечення, про що зробити відповідні записи в грошовому атестаті за визначеною в наказі формою.

Як раніше писала ЮРЛІГА, вирішено, як набирати в судову охорону.

Актуальне законодавство, правова картина дня, шаблони договорів, ситуації для юриста та судова практика завжди доступні у системах ЛІГА:ЗАКОН.

Обирайте зараз - отримуйте подарункові сертифікати!

Залиште коментар
Увійдіть щоб залишити коментар
Увійти

Схожі новини