Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

PL Group трансформувалось у Адвокатське об' єднання INPRAXI

Реклама

12 грудня особняк Могильовцева (відомий як Шоколадний будиночок) у звичній мистецькій обстановці приймав незвичних гостей - Адвокатське об'днання INPRAXI зібрало друзів для презентації оновленого бренду.

Це не перша реорганізація компанії, яка раніше носила назву Professional Legal Group. Але якщо раніше компанія об'єднувала як адвокатів так і юристів, що спецалізувались у різних сферах права, сьогодні відбулась трансформація у адвокатське об'єднання.

Команда INPRAXI об'єднує 7 адвокатів та 2 фахівців з управління активами. Юристи компанії мають досвід супроводу великих та довгострокових проектів. Саме тому арт-вечір був велелюдним: давні клієнти компанії, які вже стали добрими друзями, з приємністю відвідали музейний простір.

Про досягнення та плани розповів керуючий партнер АО INPRAXI Владислав Волинець. Він привітав гостей та пояснив концепцію вечора: компанія розвивається завдяки своїм клієнтам, тож прагне віддячити їм, не тільки надаючи кваліфіковані послуги, а й поділившись захопленням мистецтвом. «Професійний розвиток неможливо відділити від особистісного. Ми давно захоплюємось мистецтвом та прагнемо підтримувати його. Тож сьогоднішній арт-вечір є початком ряду зустрічей наших друзів з сучасним мистецтвом, провідниками до якого ми можемо стати».

Гості вечора насолоджувались сучасною фотографією під оригінальну музику гурту Fon Dzblm. Неповторне звучання допомагало осягнути концепції фоторобіт, які люб'язно представили самі автори Сергій Кадулін та Ігор Бабій.

В INPRAXI запевняють, що їх основне завдання - це захист ваших прав.

Залиште коментар
Увійдіть щоб залишити коментар
Увійти
Підпишіться на розсилку
Головні новини і аналітика для вас по буднях

Схожі новини