Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

Заповнити заяву на біометричний паспорт можна онлайн

8 листопада 2018, 09:09
1384
0
Автор:
Реклама

Тепер бажаючі оформити закордонний паспорт або ID-карту можуть одночасно із записом в електронну чергу заповнити інтерактивну форму, вказавши свої персональні дані. Форма буде доступна для заповнення за умови завчасної онлайн-оплати відповідних адмінсборів.

Після обробки цієї інформації онлайн-сервіс згенерує форму з QR- кодом.

QR- код міститиме персональні дані заявника, які на місці працівник міграційної служби зісканує і інформація миттєво потрапить у бази даних. Працівникові міграційної служби залишиться тільки звірити її з оригіналами документів.

Також у формі буде вказаний вичерпний перелік документів, які необхідно мати при собі під час особистого візиту в підрозділ ДМС.

Електронна послуга доступна на сайті ДМС і на Урядовому порталі в розділі "Електронні послуги".

На першому етапі електронна послуга буде доступна для оформлення закордонного паспорта і ID-карти у будь-якому з підрозділів міграційної служби в місті Києві. Найближчим часом нею зможуть скористатися жителі усіх регіонів України.

У міграційній службі зазначили, що персональні дані, які вносить заявник, не зберігаються на серверах. Тому електронна послуга є не лише зручною, але безпечною.

Нагадаємо, з 1 листопада 2018 українці можуть обміняти паспорти у формі книжечки на паспорт у формі картки за бажанням у будь-який час

Залиште коментар
Увійдіть щоб залишити коментар
Увійти

Схожі новини