Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

Як обміняти сертифікат на земельний пай?

14 серпня 2018, 17:23
4076
0
Автор:
Реклама

Мін'юст у рамках проекту "Я МАЮ ПРАВО" представив відеоролик про порядок обміну земельного сертифікату на земельну ділянку.

У відеоролику зазначено, що кожен власник земельної частки (паю) має усвідомити, що реальним власником паю, що належить йому, він стане тільки тоді, коли це право буде належним чином зареєстроване.

Також можна дізнатися, які документи треба подати для державної реєстрації права власності на земельну ділянку, виділену в натурі (на місцевості) власникам земельних часток (паїв).

Сертифікати на земельний пай є дійсними до виділення власникам земельних паїв в натурі і видачі ним державних актів на право власності на земельну ділянку.

З 1 січня 2013 року державні акти на право власності на земельні ділянки не видаються, а право власності виникає з моменту державної реєстрації.

Нагадаємо, убезпечити свою землю можна контролюючи реєстраційні дії щодо свого майна. У цьому Вам допоможе SMS- маяк Земля, який забезпечує інформування про початок і хід реєстраційної процедури щодо земельних ділянок.

Мін'юст вже розповів українцям як здати землю в оренду і не стати жертвою недобросовісних фермерів, а також роз'яснив нюанси пролонгування та визнання договору оренди землі недійсним

Залиште коментар
Увійдіть щоб залишити коментар
Увійти

Схожі новини