Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

Аграріям роз'яснили нюанси визнання договору оренди землі недійсним

31 липня 2018, 17:35
2506
2
Автор:
Реклама

Мін'юст у рамках проекту "Я МАЮ ПРАВО" представив черговий відеоролик, який присвячений порядку визнання недійсним договору оренди земельної ділянки.

Проглянувши відеоролик, можна буде дізнатися з якого моменту договір оренди слід вважати недійсним, чи може бути визнаний недійсним вже розірваний договір, що робити аграріям, якщо договір визнали недійсним, а урожай ще не зібраний і т. д.

У відеоролику зазначається, що відповідно до статті 31 Закону про оренду землі визначаються правові підстави припинення договору оренди землі, серед яких: закінчення строку, на який його було укладено; викупу земельної ділянки для суспільних потреб та примусового відчуження земельної ділянки з мотивів суспільної необхідності в порядку, встановленому законом; поєднання в одній особі власника земельної ділянки та орендаря; ліквідації юридичної особи-орендаря тощо.

Зверніть увагу, що убезпечити свою землю можна контролюючи реєстраційні дії щодо свого майна. У цьому Вам допоможе SMS- маяк Земля, який забезпечує інформування про початок і хід реєстраційної процедури щодо земельних ділянок, а перевірити інформацію про свого контрагента Ви можете, зареєструвавшись у системі перевірки і моніторингу бізнес-партнерів CONTR AGENT. Сервіс дозволяє здійснити пошук інформації про Ваших партнерів - як фізичних, так і юридичних осіб.

Нагадаємо, Мін'юст вже розповів українцям як здати землю в оренду і не стати жертвою недобросовісних фермерів

Залиште коментар
Увійдіть щоб залишити коментар
Увійти

Схожі новини