Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

Прокуратура викрила шахрая, який привласнив комунальний кінотеатр

23 червня 2018, 17:15
142
0
Автор:
Реклама

Столична прокуратура спільно з Нацполіцією викрила шахрая, який у 2014 році на підставі підробних документів, а саме свідоцтва про право власності та довідки з Київського міського БТІ, зареєстрував за собою право власності на комунальне нерухоме майно (кінотеатр "Молодіжний" у Києві).

Вартість незаконно відчуженого об'єкту на той час складала більше 800 тис. грн.

22 червня 2018 року під процесуальним керівництвом прокуратури м. Києва слідчим слідчого управління Головного управління Нацполіиції у м. Києві зловмиснику оголошено підозру за ч. 4 ст. 190 КК (шахрайство, здійснене у особливо великих розмірах) та ч. 4 ст. 358 КК (використання завідомо підробленого документу).

На даний час готується клопотання про обрання йому запобіжного заходу.

Крім того, на розгляді в суді перебуває позов прокуратури про витребування будівлі кінотеатру з незаконного володіння.

Зазанчимо, щоб уберегти майно слід контролювати реєстраційні дії щодо своєї нерухомості. Наприклад, за допомогою сервісу SMS- Маяк можна дізнатися про зміни в реєстрі нерухомості смс-повідомленням, електронним листом, а також сповіщенням в кабінеті користувача.

Лише СЬОГОДНІ всі бажаючі мають можливість отримати 30 % знижку, придбавши сервіси, системи та видання від ЛІГА:ЗАКОН. Все що потрібно для цього - оплатити абонентне обслуговування на 5 місяців вперед.

Для отримання детальнішої інформації про акцію перейдіть за посиланням.

Скористайтеся тестовим доступом  та оцінить увесь масштаб та переваги послуг компанії.

Залиште коментар
Увійдіть щоб залишити коментар
Увійти

Схожі новини