Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську
ЗЕД

Поліцейські цілодобово контролюватимуть митників

21 червня 2018, 15:32
168
0
Автор:
Реклама

Тимчасово, з 21 червня до 31 грудня 2018 року, Кабмін запроваджує експериментальний проект із створення умов для запобігання ухиленню від сплати митних платежів.

Відповідна постанова від 20 червня 2018 року № 479 набула чинності сьогодні, 21 червня.

Передбачено, що поліцейські мають право цілодобово знаходитися в зонах митного контролю в пунктах пропуску через державний кордон і в інших місцях митної території України, в яких органи ДФС здійснюють митні формальності, з метою виявлення фактів порушення митних правил;

Також поліцейські і посадові особи МВС отримали право доступу до автоматизованої системи митного оформлення "Інспектор - 2006".

МВС доручено визначити перелік поліцейських, що мають право цілодобово знаходитися в зонах митного контролю, і довести його до відома ДФС і Адміністрації Держприкордонслужби.

ДФС доручено забезпечити в тижневий термін визначення порядку надання поліцейським і посадовим особам МВС доступу до системи "Інспектор - 2006" і забезпечити безперешкодний цілодобовий доступ в зони митного контролю поліцейських згідно з переліком.

Органи звітуватимуть про результати реалізації експериментального проекту щомісячно, починаючи з 1 вересня 2018 року.

Нагадаємо, учора Кабмін напрацював план боротьби з контрабандою

Лише з 8 по 23 червня 2018 року всі бажаючі мають можливість отримати 30% знижку, придбавши сервіси, системи та видання від ЛІГА:ЗАКОН. Все що потрібно для цього - оплатити абонентне обслуговування на 5 місяців вперед.

Для отримання детальнішої інформації про акцію перейдіть за посиланням.

Скористайтеся БЕЗКОШТОВНИМ тестом  та оцінить увесь масштаб та переваги послуг компанії.

Залиште коментар
Увійдіть щоб залишити коментар
Увійти

Схожі новини