Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

Оголошено набір до Ради громадського контролю при ДБР

21 лютого 2018, 16:50
1181
0
Автор:
Реклама

Оголошено конкурс з формування складу Ради громадського контролю при Державному бюро розслідувань. Відповідне оголошення розміщено на Урядовому порталі.

Згідно з наказом ДБР від 15 лютого № 15 документи приймаються з 21 лютого до 7 березня включно.

Брати участь в конкурсі можуть делеговані особи від громадських об'єднань, протягом не менше двох років до дня подання документів для участі в конкурсі які здійснюють діяльність з питань, пов'язаних з правозахисною діяльністю.

До участі в конкурсі не допускаються делегати, які вже є членами громадських рад при інших правоохоронних органах або членами Громадської ради доброчесності.

Перелік документів для участі в конкурсі визначено постановою Кабінету Міністрів від 20 грудня 2017 року №1086.

Документи можна направити поштою (рекомендованим листом з описом вкладення і повідомленням про вручення) за адресою: 01008, вул. Грушевського, 12/2, м. Київ. Конверт з пакетом документів повинен містити відмітку (в лівому верхньому кутку): «КОНКУРС РГК ДБР». Також документи можна подати особисто за адресою: м. Київ, вул. Грушевського, 12/2, під'їзд №6 (Кабінет Міністрів України), телефон для виклику працівника Бюро 256-72-77. Приймаються і документи, направлені електронною поштою dbr@kmu.gov.ua.

Крім того, призначено дату проведення установчих зборів: о 14.00 30 березня за адресою: м. Київ, вул. Мельникова, 81-б (Національна академія прокуратури України).

Нагадаємо, Рада громадського контролю при ДБР створюється для забезпечення прозорості діяльності Бюро, взаємодії Бюро з громадськими об'єднаннями і розуміння громадської думки.

Залиште коментар
Увійдіть щоб залишити коментар
Увійти
Підпишіться на розсилку
Головні новини і аналітика для вас по буднях

Схожі новини