Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

Адміністративний процес по-новому: шлях неблизький

21 грудня 2017, 12:40
1512
0
Автор:
Реклама

У продовження розгляду найважливішої для юристів реформи року - нових процесуальних правил, сьогодні в центрі уваги нововведення адміністративного судочинства. Процесуальних нововведень у новому КАСУ більш ніж достатньо, проте порядок застосування багатьох з них буде більш-менш зрозумілим лише в процесі впровадження в практику. Проте є ключові моменти, з якими доводиться стикатися вже сьогодні. Огляд таких - у статті "Топ-10 нововведень нового КАСУ".

Крім того, про зміни доказового процесу читайте в статті "Процедура адміністративного судочинства: новий підхід до джерел доказування та процесуальних документів". Про нюанси використання електронних доказів - у статті "Електронні докази в адміністративному процесі у світлі процесуальних змін". Про нові вимоги до доказування суб'єктом владних повноважень законності оскаржуваного рішення - у статті "Податкові спори у світлі новацій адміністративного процесу. Чого чекати"?.

Втім, ми не забуваємо й про інші теми. Як завжди, висвітлюємо новинки судової практики - позиції ВСУ про межі допустимості публічних висловлювань посадових осіб і про невідповідність договору банківського вкладу встановленій формі як підстави для визнання його нікчемним. Знову повертаємося до тематики працевлаштування іноземців, благо, останнім часом у ній намітилися певні зміни.

Про ці та інші теми читайте в сьогоднішньому номері електронного видання ЮРИСТ&ЗАКОН № 48 від 21.12.2017. Номер доступний тільки для передплатників видання. Якщо Ви ще не виписуєте видання, замовте безкоштовний доступ до демо-номера чи передплатіть видання ЮРИСТ&ЗАКОН.

Залиште коментар
Увійдіть щоб залишити коментар
Увійти
Підпишіться на розсилку
Головні новини і аналітика для вас по буднях

Схожі новини