Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

У Львові присвоїли нерухомість на підставі підробних документів

2 серпня 2017, 13:00
2141
0
Автор:
Реклама

Прокуратура Львівської області виявила махінації з реєстрацією права власності на суму більше 5 млн грн.

Встановлено, що право власності на об'єкти нерухомості площею більше 1700 кв.м, розташованих на комунальній земельній ділянці площею майже 0,6 га, було зареєстровано на третіх осіб на основі підробних документів.

Більше того, вказану землю зловмисники отримали без конкурсу, від чого до місцевого бюджету не потрапила значна сума коштів, а згідно містобудівної документації, будь-яке будівництво на ній заборонене.

Напередодні прокуратура області добилася в суді відміни рішення про державну реєстрацію прав на вищезгадані об'єкти нерухомості.

По цьому факту в ЕРДР внесені зведення за ознаками карних злочинів, передбачених ч.1,4 ст.358 Карного кодексу (підробка документів, друку, штампів і бланків, збут або використання підробних документів, друку, штампів)буде проведено повне, усебічне і об'єктивне розслідування. Зловмисникам загрожує обмеження свободи на строк до 2 років.

Нагадаємо, контролювати реєстраційні дії відносно своєї нерухомості власник може самостійно. Спеціально для цього на технічній базі "ЛІГА : ЗАКОН" був запущений сервіс SMS- Маяк. Користуючись цим сервісом, власник зможе дізнатися про усі зміни у реєстрі через SMS- повідомлення, у вигляді електронного листа, а також через сповіщення в кабінеті користувача.

Залиште коментар
Увійдіть щоб залишити коментар
Увійти

Схожі новини