Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

Правовий захист активів

8 лютого 2017, 17:10
1447
0
Автор:
Реклама

Сьогодні ми знову повертаємося до теми захисту активів бізнесу, оскільки вона, як і раніше, залишається однією з найбільш актуальних для нашої країни. Мисливці за чужим майном і грошима не дрімають, винаходивши усі нові способи порівняно чесного (та і абсолютно нечесного) їх видалення.

Про активи, захист яких слід передбачити в першу чергу, основні риски і правила структуризації бізнесу читайте в головній статті - "Побудова корпоративної структури бізнесу в контексті захисту його активів".

Про те, як захистити бізнес від посягань чоловіка або цивільного чоловіка, - в статті "Які риски для бізнес-активів при недобросовісних діях одного з подружжя?". І про багато що інше : запоруці і трасті, важливості патентування винаходів, ролі адвокатів в системі захисту активів бізнесу.

Також у виданні ЮРИСТ&ЗАКОН № 05 - аналіз свіжих роз'яснень ВССУ про правила застосування норм законодавства при розгляді суперечок про визнання угод недійсними.

Про цих і інших темах читайте у свіжому номері електронного видання ЮРИСТ&ЗАКОН № 05 від 09.02.2017. Номер буде доступний тільки для передплатників видання. Якщо Ви ще не виписуєте видання, замовте безкоштовний доступ до демо-номеру чи підпишіться на видання ЮРИСТ&ЗАКОН.

Залиште коментар
Увійдіть щоб залишити коментар
Увійти
Підпишіться на розсилку
Головні новини і аналітика для вас по буднях

Схожі новини