Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

Телекомпровайдеры платитимуть власникам за доступ до інфраструктури

7 лютого 2017, 17:27
1124
0
Автор:
Реклама

Врегульовані стосунки, пов'язані зі встановленням єдиних правових основ доступу і використання інфраструктури з метою розвитку телекомунікаційних мереж для задоволення потреб споживачів телекомунікаційних послуг і розвитку інформаційного суспільства в Україні.

Визначені правові, економічні і організаційні основи забезпечення доступу до інфраструктури об'єктів будівництва, транспорту, електроенергетики, кабельної каналізації електрозв'язку, будинковій розподільній мережі для розміщення технічних засобів телекомунікацій з метою забезпечення розвитку інформаційного суспільства в Україні.

Встановлені повноваження державних органів, у тому числі по розробці і твердженню методик визначення плати за доступ до відповідної інфраструктури, правил / порядків доступу, вимог до розташування технічних засобів телекомунікацій на елементах інфраструктури.

Встановлені види платиякі можуть застосовуватися при забезпеченні доступу до інфраструктури.

Також визначені права і обов'язки юридичних і фізичних осібу власності (володінні) яких знаходиться інфраструктура, у тому числі по забезпеченню недискримінаційного доступу замовників з метою створення рівних умов використання елементів інфраструктури.

Закон "Про доступ до об'єктів будівництва, транспорту, електроенергетики з метою розвитку телекомунікаційних мереж" (проект № 4159) прийнятий на вечірньому засіданні Верховної Ради 7 лютого.

Залиште коментар
Увійдіть щоб залишити коментар
Увійти
Підпишіться на розсилку
Головні новини і аналітика для вас по буднях

Схожі новини