Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

Ветеранам військової служби відшкодують проїзд в санаторій

30 січня 2017, 15:31
993
0
Реклама

Ветеранам військової служби надається право на безкоштовний проїзд (до місця призначення і назад) для лікування і відпочинку в санаторіях і будинках відпочинку.

Йдеться про ветеранах військової служби, звільнених в запас (відставку) зі Збройних Сил України, колишнього СРСР, держав СНД.

Безкоштовний проїзд можливий в межах України, один раз в рік, же/д транспортом (у купейному вагоні швидкого або пасажирського поїзда), водним транспортом, автомобільним транспортом міжміського повідомлення.

Військові перевізні документи ветеранам видаються військовими комісаріатами, на підставі путівки. Якщо проїзд здійснюється без використання таких документів, фактичні витрати за проїзд відшкодовуються військовими комісаріатами на підставі заяви ветерана, пред'явленні квитків, квитанцій і тому подібне

Члени сімей ветеранів не мають права на безкоштовний проїзд для лікування і відпочинку в санаторіях і будинках відпочинку за рахунок засобів Міністерства оборони.

Порядок відшкодування ветеранам військової служби витрат, пов'язаних з проїздом для лікування і відпочинку в санаторіях і будинках відпочинкузатверджений наказом Міноборони від 14.12.2016 № 687набуде чинності з дня його офіційної публікації.

Залиште коментар
Увійдіть щоб залишити коментар
Увійти
Підпишіться на розсилку
Головні новини і аналітика для вас по буднях

Схожі новини