Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

Уряд не рекомендує зменшувати судовий збір

20 січня 2017, 14:02
1521
0
Автор:
Реклама

Профільний комітет Кабміну не підтримує проекти змін в Закон "Про судовий збір":

- законопроект № 5389-1 відносно зменшення ставок судового збору і доповнення переліку суб'єктів, які звільняються від його сплати;

- законопроект № 5179 відносно звільнення від сплати судового збору, яким запропоновано звільнити від сплати судового збору при розгляді справи в усіх судових інстанціях Пенсійний фонд України і його органи; органи Фонду загальнообов'язкового держсоцстрахування на випадок безробіття, Фонду соціального страхування України, Фонду соцзахисту інвалідів;

- законопроект № 5381 відносно пільг по сплаті судового збору, який передбачає звільнення від сплати судового збору при розгляді справи в усіх судових інстанціях органи Державної фіскальної служби, - у справах, пов'язаним з питаннями, що стосуються їх повноважень.

Жоден з вказаних законопроектів не був підтриманий Урядовим комітетом з питань економічної, фінансової і правової політики, розвитку паливно-енергетичного комплексу, інфраструктури, оборонної і правоохоронної діяльності.

Нагадаємо, з 1 січня ставки судового збору прив'язані до прожиткового мінімуму. З новими ставками можна ознайомитися тут.

Залиште коментар
Увійдіть щоб залишити коментар
Увійти

Схожі новини