Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

Будинки сімей загиблих військовослужбовців, що претендують на краще житло, обстежуватимуть

23 грудня 2016, 09:31
1066
0
Автор:
Реклама

Для виплати грошової компенсації за покладені житла членам сімей загиблих військовослужбовців-учасників АТО, а також учасникам АТО - інвалідам I - II групи, які потребують поліпшення житлових умов, проводиться обстеження матеріально-побутових умов.

Орган соціального захисту населення впродовж 5 робочих днів з дня прийняття заяви з усіма необхідними документами обстежує матеріально-побутові умови заявникапро що складає акт за формою, встановленою Минсоцполитики.

Якщо особа, що подала заяву на отримання грошової компенсації відповідно до Порядком виплати грошової компенсаціїє законним представником одержувача грошової компенсації, проводиться обстеження матеріально-побутових умов одержувача.

Якщо грошова компенсація призначається неповнолітньою дітямвідповідно до пунктом 9 Порядку обстеження матеріально-побутових умов не проводиться.

Акт обстеження матеріально-побутових умов членів сімей загиблих військовослужбовців, що брали безпосередню участь в АТО, а також інвалідів I - II груп з числа військовослужбовців, що брали участь в операції і житлових умов, що потребують поліпшення, затверджений наказом Минсоцполитики від 11 листопада 2016 року № 1318.

Залиште коментар
Увійдіть щоб залишити коментар
Увійти

Схожі новини