Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

Для будівництва нових СИЗО консолідуються зусилля партнерів проекту

7 грудня 2016, 13:06
646
1
Реклама

Мінюст і ряд інших міністерств домовилися з Фондом держмайна, місцевою владою Києва і Львова про співпрацю по будівництву двох нових слідчих ізоляторів.

Відповідний Меморандум про взаємодію підписали замміністра юстиції, представники деяких інших міністерств, Фонду держмайна України, КМДА, Львівської ОГА і міськради, а також представник Служби виправних установ Норвегії.

Мета документу - консолідація зусиль сторін, спрямованих на реалізацію пілотного проекту у рамках державно-приватного партнерства по підготовці і запуску будівництва нових СИЗО в Києві і Львові, а також лікарні.

Планується, що до введення нових СИЗО в експлуатацію і повної передислокації не відбуватиметься ніяких процесів, пов'язаних з будівництвом або переоформленням документів на змелю.

Найближчими днями Міністерство юстиції оприлюднить процедуру збору передпроектних пропозицій. Для відкритості інформації вона буде доступна в Міжнародній системі інфраструктурних проектів IISS. Ця платформа підтримується усіма основними банками розвитку, що підвищує якість, узгодженість і прозорість підготовки проекту.

На будівництво нових установ пенітенціарної системи з державного бюджету не буде витрачено ні копійки, пообіцяли в Мінюсті.

Залиште коментар
Увійдіть щоб залишити коментар
Увійти
Підпишіться на розсилку
Головні новини і аналітика для вас по буднях

Схожі новини