Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

Усім підприємствам, працюючим з небезпечними відходами, слід чекати перевірки

25 листопада 2016, 11:17
1199
0
Реклама

Суб'єкти господарювання почали скаржитися в Державну регуляторну службу на неправомірність анулювання Міністерством екології і природних ресурсів ліцензій на збір, утилізацію, переробку небезпечних відходів.

Починаючи з 16 вересня цього року Мінприроди перевірило 35 ліцензіатів з 294. 10 суб'єктів господарювання отримали рішення про усунення виявлених порушень, а 25 - про анулюванні ліцензії на здійснення діяльності у сфері поводження з небезпечними відходами.

Нещодавно Апеляційна рада ГРС розглянула скарги 3-х суб'єктів господарювання (з 25 підприємств, які отримали рішення Міністерства про анулювання їх ліцензій), і заслуховує позиції обох сторін, прийняв рішення: відхилити дві апеляції, а розгляд ще одній відкласти.

У Мінприроди заявили, що скаржитися в ГРС - законне право бізнесу, але судячи з результату, зауваження до цих суб'єктів господарювання все ж небезпідставні.

Перевірки тривають, і в Мінприроди прогнозують, що ліцензіатів може залишитися усього третина.

Відмітимо, що суб'єкти господарювання відповідно до прийнятих Ліцензійними умовами повинні були впродовж двох місяців привести свою матеріально-технічну базу і документи у відповідність з новими правилами.

Читайте також:
Затверджені ліцензійні умови для підприємств, що утилізували небезпечні відходи
Затверджені критерії оцінювання ризику діяльності по поводженню з небезпечними відходами

Залиште коментар
Увійдіть щоб залишити коментар
Увійти
Підпишіться на розсилку
Головні новини і аналітика для вас по буднях

Схожі новини