Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

У Києві відкрита німецько-українська промислово-торгова палата

11 жовтня 2016, 12:30
775
0
Реклама

Сьогодні в Києві у рамках II Українсько-німецького бізнес-форуму Віце-прем'єр-міністр - Міністр регіонального розвитку Геннадій Зубко і Державний секретар Федерального міністерства економіки і енергетики Німеччини Матиас Махниг відкрили німецько-українську промислово-торгову палату.

Завдання Палати - розкрити увесь потенціал економічного співробітництва двох країн. По словах Г. Зубко, в планах нові інвестиції, діалог і співпраця українського і німецького бізнесу, залучення технічних рішень і тому подібне

Потенціал співпраці великий, і йдеться не лише про інфраструктуру і аграрний сектор, але і енергоефективності, виробництві високотехнологічної продукції, професійно-технічній освіті і підготовці менеджерів. А це у свою чергу дасть ефект в розвитку місцевої інфраструктури, наповненні місцевих бюджетів, створенні нових робочих місць.

За інформацією Минрегиона

Нагадаємо, 23 жовтня 2015 року було підписано Угода про створення німецько-української промислово-торгової палати в м. Києві, яка замінить Бюро делегата німецької економіки в Україні. 16 березня 2016 року ВР ратифікувала цей документ.

Залиште коментар
Увійдіть щоб залишити коментар
Увійти
Підпишіться на розсилку
Головні новини і аналітика для вас по буднях

Схожі новини