Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

Кабмін створив Радий з відновлення і розвитку світу

4 жовтня 2016, 15:15
2264
0
Реклама

Сьогодні набуло чинності постанова Кабміну від 14.09.2016 № 672згідно з яким створений Рада з питань відновлення і розвитку світу в Україні, затверджений його посадовий склад і Положення про нього.

Рада є тимчасовим допоміжним органом Кабінету Міністрів, утвореним для вивчення проблемних питань, пов'язаних з реалізацією державної політики у сфері відновлення і розвитку світу на територіях, що підпали під негативний вплив в результаті озброєного конфлікту.

Утворюється Рада в складі голови, заступника, секретаря і членів, працює на громадських засадах. Очолює Раду Віце-прем'єр-міністр - Міністр регіонального розвитку.

Основними завданнями Ради являються:

- сприяння забезпеченню координації органів виконавчої влади і місцевого самоврядування з питань відновлення і розвитку світу на територіях, що підпали під негативний вплив озброєного конфлікту;

- сприяння залученню в Україну інвестицій, грантів, кредитів для відновлення і розвитку світу на таких територіях;

- визначення шляхів, механізмів і способів вирішення проблемних питань, що виникають при реалізації держполітики у сфері відновлення і розвитку світу;

- вдосконалення нормативно-правової бази і так далі

Організаційне, інформаційне, матеріально-технічне забезпечення діяльності Ради здійснює Міністерство з питань тимчасово окупованих територій і внутрішньо переміщених осіб.

Залиште коментар
Увійдіть щоб залишити коментар
Увійти
Підпишіться на розсилку
Головні новини і аналітика для вас по буднях

Схожі новини