Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

Kinstellar виступила радником Arkema з придбання Den Braven

10 серпня 2016, 16:25
865
0
Автор:
Реклама

Kinstellarпровідна незалежна юридична фірма в країнах з перехідною економікою на території Європи і Центральної Азії, виступила радником міжнародної інноваційної хімічної компанії Arkema SA при придбанні Den Braven, голландського виробника клеїв-герметиків, у фонду прямих приватних інвестицій Egeria. Вартість угоди склала 485 мільйонів євро.

Kinstellar працювала над цим проектом разом з Loyens & Loeff, головним юридичним радником транзакції у більш ніж 25 юрисдикціях. Kinstellar виступила юридичним радником по локальному праву в юрисдикціях Болгарії, Туреччини і України.

Об'єм робіт київського офісу Kinstellar включав консультування клієнта з різних питань українського права, у тому числі проведення юридичного аудиту (due diligence) українського дочірнього підприємства Den Braven. Київська команда працювала над цією угодою у складі партнера Костянтина Ликарчука, радника Ірини Миколаївської і юриста Сергія Михайлика.

Arkema - міжнародна хімічна компанія, яка спеціалізується на виробництві хімікатів особливого призначення і високоякісних матеріалів. Здійснює свою діяльність у більш ніж 40 країнах. Придбання Den Braven є для Arkema кроком у напрямі розширення сегменту високоякісних матеріалів, які повинні скласти 50% від об'єму продажів групи до 2020 року.

Den Braven є провідним гравцем ринку високоякісних герметиків в Європі. Компанія має 8 виробничих майданчиків у світі, близько 1000 співробітників, і її продажі в 2016 році склали більш ніж 350 мільйонів євро.

Залиште коментар
Увійдіть щоб залишити коментар
Увійти
Підпишіться на розсилку
Головні новини і аналітика для вас по буднях

Схожі новини