Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

Дозвільні документи на будівництво не повертатимуть з формальних причин

4 серпня 2016, 09:58
1852
0
Автор:
Реклама

Госархстройинспекция відмінила практику повторних повернень на доопрацювання дозвільних документів під час процедури їх реєстрації в 19 регіонах України.

За словами голови Госархстройинспекции Олексія Кудрявцева, територіальні органи часто кілька разів підряд з формальних причин відмовляли людям в реєстрації декларацій. Тому він дав доручення керівникам департаментів і управлінь на місцях не допускати подібне. Вже на сьогодні в 19 областях повернень документів не зафіксовано.

Він підкреслив, що такого результату вдалося досягти завдяки щоденному контролю цього питання, а також завдяки консультаційній мережі, створеній в усіх регіонах України.

"У кожній області фахівці Госархстройинспекции консультують не лише в обласному центрі, але і в найвіддаленіших районних містах. Крім того, в Києві працює Громадська приймальна ГАБИ, а також гаряча лінія: 0 800 210 011. Це дозволяє людині, бажаючій будуватися, отримати вичерпну інформацію про правильне заповнення дозвільного документу", - відмітив А. Кудрявцев.

Також він повідомив, що кількість повторних повернень документів на доопрацювання в регіонах відстежуватиме і далі. На основі цих даних складуть рейтинг ефективності роботи територіальних органів. До аутсайдерів цього рейтингу застосовуватимуть адміністративні санкції, у тому числі і у вигляді кадрових рішень.

Джерело: Госархстройинспекция

Залиште коментар
Увійдіть щоб залишити коментар
Увійти

Схожі новини