Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

Дітям загиблих учасників АТО гарантують зарахування на бюджет

2 серпня 2016, 14:28
853
1
Автор:
Реклама

Міносвіти спростило механізм вступу абітурієнтів, батьки або один з батьків яких загинули під час участі в АТО.

Що не поступило у внз на місця держзамовлення абітурієнтам, батьки (один з батьків) яких загинули, захищаючи незалежність, суверенітет і територіальну цілісність України, або померли внаслідок поранення, контузії або каліцтва, отриманих в районах проведення АТО, Міністерство гарантовано виділить бюджетні місця.

Такі абітурієнти повинні прислати свої дані (прізвище, ім'я, по батькові, рік народження, контактний мобільний телефон, спеціальність і внз) на електронну адресу osvita ato@mon.gov.ua.

Уся інформація буде передана керівництву внз, яке зв'яжеться з абітурієнтом і підготує звернення до Міністерства про виділення місць державного замовлення для вказаної категорії тих, що поступають.

Такий механізм був розроблений для того, щоб полегшити бюрократичну процедуру для абітурієнтів і мінімізувати зловживання з боку вищих учбових закладів.

Нагадаємо, рішення про забезпечення тих, що поступають, чиї батьки загинули, беручи участь в АТО, місцем державного замовлення прийнято на основі Указу Президента "Про невідкладні заходи по забезпеченню додаткових соціальних гарантій окремим категоріям громадян".

Джерело: Міносвіти

Залиште коментар
Увійдіть щоб залишити коментар
Увійти

Схожі новини