Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

На конференцію київських адвокатів обрані делегати від 7 районів

25 липня 2016, 16:29
635
1
Автор:
Реклама

23 липня відбулися збори адвокатів Києва по обранню делегатів на позачергову конференцію, яка пройде в київському Домі кіно 6 серпня.

Організаційний комітет про обрання делегатів від 7 районів міста. У трьох районах (Подольськом, Соломенском і Шевченківському) збори не відбулися "із-за грубих порушень регламенту, норм адвокатської етики і вимог законодавства з боку окремих адвокатів і притягнених ними сторонніх осіб".

У Дарницькому районі один з адвокатів провів в приміщення збори представників добровольчого батальйону "Айдар".

Під час зборів адвокатів Подільського району побилися депутат Київської міської ради, адвокат Юрій Дидовец і адвокат Сергій Василишин. Про цей факт подана заява в Національну поліцію. Списки і протокол зборів подільських адвокатів відсутні.

Оргкомітет проводить аналіз причин і обставин зриву зборів, збирає факти, фото- і відеоматеріали. Порушники притягатимуть до дисциплінарної відповідальності.

Позачергова конференція адвокатів м. Києва відбудеться 6 серпня в 9:00 у Будинку кіно Національного союзу кінематографістів України за адресою: м. Київ, вул. Саксаганского, 6. Про поветске дня конференції читайте тут

Джерело: НААУ

Залиште коментар
Увійдіть щоб залишити коментар
Увійти

Схожі новини