Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

Створюється Ідентифікаційний комітет з питань науки

8 липня 2016, 17:49
675
0
Реклама

Кабінет Міністрів 6 липня прийняв постанова № 410 про створення Ідентифікаційного комітету, який вибере склад Наукового комітету Національної ради України з питань розвитку науки і технологій.

Постанова згідно з положеннями нового Закону "Про наукову і науково-технічну діяльність" визначає завдання комітету, кількісний склад, термін його повноважень, вимоги до кандидатів в члени комітету, умови виконання членами комітету своїх повноважень і організаційну форму його роботи.

Вказаний Нацрада має бути створений при Кабміні з метою забезпечити ефективну взаємодію представників наукової громадськості, органів виконавчої влади і реального сектора економіки у формуванні і реалізації єдиної держполітики у сфері наукової і науково-технічної діяльності. Орган складатиметься з Наукового і Адміністративного комітетів.

Персональний склад Наукового комітету формується на конкурсній основі з вітчизняних і іноземних учених, які мають вагомі наукові досягнення, бездоганну наукову репутацію і довіру в науковому середовищі.

Відмітимо, що МОН вже провело конкурс з відбору кандидатів до складу Ідентифікаційного комітету, сформований рейтинговий список.

Джерело:
Урядовий портал

Залиште коментар
Увійдіть щоб залишити коментар
Увійти

Схожі новини