Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

ЮРЛИГЕ - 5 років!

7 липня 2016, 12:35
498
1
Автор:
Реклама

5-річний ювілей роботи в українському правовому полі відмічає цього року унікальний і такий, що практично не має аналогів в нашій країні проект компанії ЛИГА:ЗАКОН - ЮРЛИГА.

Заснований на початку липня 2011 року проект виріс до самостійного і авторитетного інформаційно-правового поля для бізнесу і юристів. Основна аудиторія ЮРЛИГИ - професійна юридична, причому абсолютно різних спеціалізацій.

За 5 років роботи - 30 тис. новин на сайті, близько 4,5 тис. профілів в каталозі учасників юридичного ринку, коментарі і інтерв'ю провідних експертів в області права, аналітика, а також інша професійна і доступна для широких мас інформація.

Проект компанії ЛИГА:ЗАКОН допомагає усім без виключення українцям ознайомитися із структурою і особливостями юридичного ринку в нашій країні, отримати уявлення про види і специфіку юруслуг в різних областях права, знайти у будь-якому куточку України юридичні фірми, що спеціалізуються в конкретному питанні, вибрати серед них найбільш відповідну по кваліфікації і вартості, а також отримати необхідну консультацію або послугу.

Детальна інформація про кожного учасника ринку включає історію створення і сферу спеціалізації, досвід роботи провідних фахівців, портфоліо клієнтів, найбільш важливі угоди і багато що інше, що дозволяє аудиторії при виборі своїх юридичних радників або консультантів порівнювати їх між собою за різними критеріями.

Серед юридичних і бізнес-аналогів проект ЮРЛИГА виділяється оперативністю подачі свіжого матеріалу, незалежним підходом в освітленні подій ринку, ексклюзивними рубриками, широким використанням фото- і відео-контенту, а також доступністю для усіх жителів країни.

Залиште коментар
Увійдіть щоб залишити коментар
Увійти

Схожі новини