Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

Поділа Соломенского райсуду практично не постраждали від пожежі

16 червня 2016, 13:51
463
0
Автор:
Реклама

Сума збитку від пожежі у будівлі Соломенского районного суду Києва складає близько 4 млн грн., цифра уточнюватиметься. Про це заявив голова Державної судової адміністрації України Зеновий Холоднюк на брифінгу 15 червня.

Також повідомляється, що сервер суду не постраждав, усі дані збереглися.

Суд відновив роботу в приміщеннях на вулиці Смирнова-Ласточкина, 10-Б на вулиці Полковника Шутова, 1.

Голова Соломенского судна Людмила Шереметьева повідомила, що на другому поверсі суду вигоріла карна канцелярія і розташований поряд з нею кабінет судді (суддя на даний момент без повноважень, тому справ в кабінеті не було). Постраждав від кіптяви і води коридор третього поверху. Кабінети залишилися цілі, справи не пошкоджені. Намокнули справи, які знаходилися в кабінетах суддів на другому поверсі (їх не потрібно поновлювати, досить просто висушити). Над описом справ і матеріалів в карній канцелярії працює слідчо-оперативна група. Як розповіла Л. Шереметьева, від фрагментів лінолеуму, що залишилися в канцелярії, йшов різкий запах бензину. Вже описано 75 мішків справ, які зберігалися відкрито і постраждали від вогню (це вже розглянуті матеріали, основаная маса зберігається в сейфах).

Також голова повідомила, що резонансні справи і матеріали НАБУ знаходилися в сейфах суддів і не постраждали. А вже расмотренные справи були реалізовані співробітниками НАБУ.

При цьому питання охорони приміщень судів залишається відкритим і вимагає належного врегулювання.

Нова платформа від ЛИГА:ЗАКОН: повна правова картина дня, законодавство, шаблони договорів, аналітика і багато що інше, що необхідно для роботи юриста!
Спробувати безкоштовно
Купити

Залиште коментар
Увійдіть щоб залишити коментар
Увійти

Схожі новини