Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

АМКУ вивчає ситуацію з узгодженням переобладнання ТС

14 червня 2016, 16:09
810
0
Реклама

АМКУ досліджує відповідність норм постанови Кабміну від 21.07.2010 № 607 "Про затвердження Порядку переобладнання транспортних засобів" вимогам законодавства про захист економічної конкуренції.

Зокрема, йдеться про те, що в постанові визначені лише 2 спеціально уповноважені організаціїякі можуть надавати відповідні висновки про узгодження.

Дослідження розпочате у зв'язку з отриманням інформації про наявність в діях ГП "Державний автотранспортний науково-дослідний і проектний інститут" (однієї з таких установ) ознак порушення законодавства про захист економічної конкуренції, які полягають у відмові надання послуги з науково-технічної експертизи за погодженням можливості переобладнання колісних транспортних засобів.

Отримання укладення про узгодження переобладнання ТС передує отриманню сертифікату відповідності або акту технічної експертизи про відповідність конструкції ТС, з урахуванням переобладнання, вимогам, правилам, нормативам і стандартам України. У свою чергу, документи про відповідність ТС вимогам потрібні для здійснення перереєстрації переобладнуваного ТС.

За наявності у суб'єктів господарювання інформації, яка може бути використана в ході цього дослідження, АМКУ просить направити її до 11 липня за адресою vap@amcu.gov.ua.

Джерело: АМКУ

Залиште коментар
Увійдіть щоб залишити коментар
Увійти

Схожі новини