Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

Субсидію розповсюдять на послуги з управління багатоквартирним будинком

7 червня 2016, 09:01
890
0
Реклама

Перехід до вільних цін на послугу з управління багатоквартирним будинком (згідно Закону "Про особливості здійснення права власності у багатоквартирному будинку") не повинен негативно відбитися на соціальному захисті громадян, вважають в Минрегионе.

Так, постановами Кабміну від 27.04.2016 № 317 і № 319 перелік же/до послуг, на які надаються населенню субсидіїдоповнений послугою з управління багатоквартирними будинками.

Планується прийняти ще декілька нормативно-правових актів, зокрема, Порядок визначення граничного розміру витрат по оплаті послуг з управління багатоквартирним будинком (витрат по управлінню багатоквартирним будинком), у рамках якого населенню відшкодовуватимуться субсидії.

Також Минрегион розробив проект урядової постанови "Про надання населенню субсидій для відшкодування витрат по оплаті послуг з управління багатоквартирним будинком (витрат по управлінню багатоквартирним будинком) ".

Джерело: Минрегион

Читайте також: Комітет схвалив зміни для безперервності обслуговування будинків до визначення керівника

Нова платформа від ЛИГА:ЗАКОН: повна правова картина дня, законодавство, шаблони договорів, аналітика і багато що інше, що необхідно для роботи юриста!
Спробувати безкоштовно
Купити

Залиште коментар
Увійдіть щоб залишити коментар
Увійти

Схожі новини