Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

Роз'яснені нюанси оплати документів про загальну середню освіту

30 травня 2016, 13:03
1382
0
Автор:
Реклама

У листі № 1/9-250 Міносвіти роз'яснило нюанси оплати документів про загальну середню освіту в 2016 році.

Документи про середнє утворення держзразка (атестат про повну загальну середню освіту; атестат з відмінністю про повну загальну середню освіту; свідоцтво про базову загальну середню освіту; свідоцтво про базову загальну середню освіту з відмінністю) в 2016 році виготовляються на основі фотокомп'ютерних технологій.

Уповноваженим органом Міносвіти, що забезпечує організацію замовлення, видачі і обліку документів про загальну середню освіту держзразка, являється держпідприємство ГП "Инфоресурс".

У 2016 році за рахунок бюджетних коштів виготовляються:

- свідчення про базову загальну середню освіту;

- атестати про повну загальну середню освіту;

- бланки додатків до свідоцтва про базову загальну середню освіту;

- додатки до атестата про повну загальну середню освіту;

- свідчення про закінчення спеціальної загальноосвітньої школи (для дітей, що мають недоліки в розумовому розвитку);

- бланки похвальних листів "За високі досягнення в навчанні" і похвальних грамот "За особливі досягнення у вивченні окремих предметів";

- золоті медалі "За високі досягнення в навчанні", срібні медалі "За досягнення в навчанні" для осіб, які вчилися за засоби державного і місцевих бюджетів в загальноосвітніх і професійно-технічних учбових закладах.

Виготовлення інших документів про освіту, а також про вчені звання здійснюється за рахунок засобів осібякі їх отримують.

Ціна одного екземпляра атестата про повну загальну середню освіту держзразка для випускників приватних загальноосвітніх учбових закладів, випускників контрактної форми навчання професійно-технічних учбових закладів і випускників внз складе 32 грн. 10 коп., а свідчення про базову загальну середню освіту держзразка - 20 грн. 82 коп.

Ціна складається з вартості виготовлення документів про освіту, яка складає 28 грн. 98 коп. (для атестатів) і 17 грн. 70 коп. (для свідчень), і вартості послугякі надає ГП "Инфоресурс" при забезпеченні документами про освіту, у розмірі 3 грн. 12 коп. за один екземпляр документу.

Департаменти освіти і науки обласних, Київською міською держадміністрацій, загальноосвітні і професійно-технічні учбові заклади, отримуючи в 2016 році свідчення про базову загальну середню освіту, атестати про повну загальну середню освіту для осіб, які вчилися за засоби державного і місцевих бюджетів, оплачують тільки вартість послуг ГП "Инфоресурс".

Інші документи (бланки документів) про загальну середню освіту, що виготовляються за засоби держбюджету, видаються безкоштовно.

Вартість документів про загальну середню освіту і додатків до них, нагород за досягнення в навчанні, виготовлених за рахунок засобів загального фонду держбюджету у минулих рокаху разі їх отримання випускниками внз, випускниками професійно-технічних учбових закладів контрактної форми навчання і випускниками приватних шкіл у 2016 році, відшкодовується учбовими закладами до держбюджету шляхом перерахування грошових коштів на поточний рахунок ГП "Инфоресурс".

Нова платформа від ЛИГА:ЗАКОН: повна правова картина дня, законодавство, шаблони договорів, аналітика і багато що інше, що необхідно для роботи юриста!
Спробувати безкоштовно
Купити

Залиште коментар
Увійдіть щоб залишити коментар
Увійти
Підпишіться на розсилку
Головні новини і аналітика для вас по буднях

Схожі новини