Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

ВАСУ перейшов на особливий режим роботи

19 травня 2016, 16:45
1129
0
Автор:
Реклама

19 травня почався виборчий процес проміжних виборів народних депутатів України в одномандатних виборчих округах № 27 (Дніпропетровська область), № 85 (Івано-Франківська область), № 151 (Полтавська область) і № 206 (Чернігівська область), а також проміжних виборів народного депутата України в одномандатному виборчому окрузі № 23 (Волинська область).

Під час виборчого процесу Вищий адміністративний суд України працюватиме по особливому графікувстановленому на цей період.

Так, прийом документів і справпов'язаних з виборчим процесом, здійснюватиметься не лише в звичайний робочий час суду - з 9.00 до 18.00 (в п'ятницю - до 16.45), але і в неробочий час, вихідні і святкові дні до 24 годин.

У неробочий час, а також у вихідні і святкові дні документи прийматимуться черговим співробітником суду після виклику його за допомогою домофона, розміщеного біля вхідних дверей третього під'їзду приміщення ВАСУ на вулиці Московській, 8, корпус 5.

Для забезпечення підготовки і розгляду адміністративних справ відповідної категорії з дотриманням термінів, передбачених законодавством, судді у виборчий період також працюють в особливому режимі.

Такий графік роботи ВАСУ продовжиться до завершення виборчого процесу у вказаних округах.

Джерело: ВАСУ

Нова платформа від ЛИГА:ЗАКОН: повна правова картина дня, законодавство, шаблони договорів, аналітика і багато що інше, що необхідно для роботи юриста!
Спробувати безкоштовно
Купити

Залиште коментар
Увійдіть щоб залишити коментар
Увійти
Підпишіться на розсилку
Головні новини і аналітика для вас по буднях

Схожі новини