Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

Затверджений зразок посвідчення адвоката

13 травня 2016, 17:20
4200
2
Автор:
Реклама

Рада адвокатів України рішенням від 23 квітня 2016 року № 119 ствердив зразки бланків і технічні описи посвідчення адвоката України, службового посвідчення адвоката - члена органу самоврядування, члена Комітету, створеного при НААУ, посвідчення адвоката іноземної держави, помічника адвоката.

Посвідчення изготовливаются українською мовою, а виготовлені англійською мовою можуть бути за додаткову плату.

Посвідчення, видані відповідно до попередніх рішень Ради, залишаються діючими і не підлягають заміні.

Документи є пластикові карти з інформацією про особу і реквізитами посвідчення з багатоступінчастим захистом від підробок.

Видаються посвідчення відповідним органом за підписом голови Національної асоціації адвокатів України (за винятком посвідчення помічника адвоката і працівника Секретаріату САУ).

У разі припинення або припинення права на заняття адвокатською діяльністю посвідчення адвоката, службове посвідчення адвоката - члена органу адвокатського самоврядування (регіонального або вищого), посвідчення адвоката іноземної держави, повертається адвокатом особисто в орган, який його видав, для знищення, про що складається акт.

Також затверджений зразок голограми Національної асоціації адвокатів України.



Нова платформа від ЛИГА:ЗАКОН: повна правова картина дня, законодавство, шаблони договорів, аналітика і багато що інше, що необхідно для роботи юриста!
Спробувати безкоштовно
Купити

Залиште коментар
Увійдіть щоб залишити коментар
Увійти

Схожі новини