Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

Як замовити індивідуальний номерний знак для автомобіля?

15 квітня 2016, 11:06
1426
0
Автор:
Реклама

МВС наказом від 11.03.2016 № 174 відновило Порядок замовлення, видачі і обліку номерних знаків транспортних засобів, що виготовляються на індивідуальне замовлення їх власників.

Індивідуальні номерні знаки замовляються тільки на транспортні засоби, які пройшли держреєстрацію у територіальних органах за поданням сервісних послуг МВС.

Для замовлення індивідуального номерного знаку власник ТС або уповноважена ним особа особисто подає в Головний сервісний центр МВС або територіальний сервісний центр МВС наступні документи:

1) заява про встановлення можливості оформлення індивідуального номерного знаку;

2) заява про забезпечення виготовлення комплекту індивідуальних номерних знаків;

3) свідоцтво об реєстрації транспортного засобу або його копію;

4) доручення, оформлене у встановленому законодавством порядку (при необхідності);

5) паспорт;

6) завірену в установленому порядку копію документу, що підтверджує державну реєстрацію символіки або логотипу юрособи (у разі нанесення логотипу або символіки на індивідуальний номерний знак);

7) копію посвідчення члена громадського об'єднання, юрособи, логотип яких буде нанесений на індивідуальний номерний знак (при необхідності).

Індивідуальні номерні знаки дійсні виключно на території України. Для участі в міжнародному русі використовуються номерні знаки, які відповідають вимогам Конвенції про дорожній рух.

Комбіноване використання реєстраційних номерних знаків ТС і індивідуальних номерних знаків, закріплених за певним ТС, забороняється.

За одним транспортним засобом може бути закріплений тільки 1 комплект індивідуальних номерних знаків.

Використання індивідуальних номерних знаків на ТС без відповідного оформлення в уповноваженому підрозділі МВС забороняється.

Залиште коментар
Увійдіть щоб залишити коментар
Увійти

Схожі новини