Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

Депутати мають намір переглянути тимчасові заходи на період АТО

12 квітня 2016, 15:10
706
0
Автор:
Реклама

Верховна Рада 12 квітня прийняла за основу законопроект № 4048 про внесення змін до Закон "Про тимчасові заходи на період проведення антитерористичної операції" (відносно безперешкодній діяльності органів місцевого самоврядування).

Законопроектом пропонується встановити, що на відповідних територіях, де здійснюють повноваження показні органи місцевого самоврядування, обрані відповідно до Законом "Про місцеві вибори" 25 жовтня 2015 року, не повинна застосовуватися заборона на період АТО на проведення реєстраційних дійпов'язаних зі зміною складу засновників (учасників) і керівника юрособи, місцезнаходженням якої є зона АТО.

Також згідно із законопроектом відповідні суб'єкти господарювання на період АТО на території, на якій здійснюють повноваження показні органи місцевого самоврядування, не повинні звільнятися від плати за користування земельними ділянками державній і комунальній власності, і від плати за оренду державного і комунального майна. Нагадаємо, відміна цих видів плати передбачена ст.ст. 6 і 7 Закону "Про тимчасові заходи на період проведення антитерористичної операції".

Джерело: ВР

Залиште коментар
Увійдіть щоб залишити коментар
Увійти
Підпишіться на розсилку
Головні новини і аналітика для вас по буднях

Схожі новини