Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

Визначений порядок роботи з дисциплінарними справами держслужбовців

8 квітня 2016, 14:55
869
0
Автор:
Реклама

Нацагентство з питань держслужби наказом від 3 березня 2016 року № 49 затвердило Порядок обліку і роботи з дисциплінарними справами.

Дисциплінарна справа є складовою особистої справи держслужбовця і приєднується до особистої справи після прийняття суб'єктом призначення рішення відносно держслужбовця, відносно якого здійснюється дисциплінарне провадження.

Дисциплінарна справа формується Комісією з питань вищого корпусу держслужби чи дисциплінарною комісією під час здійснення дисциплінарного провадження з метою збору інформації про обставини, які стали основою для порушення дисциплінарної справи.

Інформація, що міститься в дисциплінарній справі, відноситься до службової інформації, доступ до якої обмежений.

Держслужбовець, відносно якого здійснюється дисциплінарне провадження, має право доступу до інформації про цю справу: може у будь-який час знайомитися з дисциплінарною справою, робити із справи виписки, давати письмові пояснення, надавати відповідні документи і матеріали відносно обставин, які досліджуються, а також збуджувати клопотання про отримання і залучення до матеріалів нових документів.

Для ознайомлення з матеріалами дисциплінарної справи держслужбовець письмово звертається до секретаря дисциплінарної комісії.

Ведення обліку, зберігання і використання дисциплінарних справ після закінчення дисциплінарного провадження покладається на службу управління персоналом держоргану, в якому працює держслужбовець.

Залиште коментар
Увійдіть щоб залишити коментар
Увійти
Підпишіться на розсилку
Головні новини і аналітика для вас по буднях

Схожі новини