Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

Затверджено нове положення про Комісію за оцінкою подарунків, отриманих нардепами

4 квітня 2016, 11:08
557
0
Реклама

Розпорядженням голови ВР від 31 березня 2016 роки № 122 затверджено нове Положення про Комісію з питань оцінки вартості, вирішення питання про можливість використання, місця і терміну зберігання подарунківотриманих народними депутатами України, працівниками Апарату Верховної Ради України як подарунки державі, Верховній Раді України або її органам.

Така Комісія утворюється в складі не менше 5 людина, одним з яких є оцінювач.

У разі вирішення питання про відчуження, передачу в оренду, страхування подарунка, коли необхідно визначити його ринкову вартість, проводиться незалежна оцінка шляхом залучення в комісію суб'єкта оцінної діяльності - суб'єкта господарювання, визначеного Законом про оцінку. Крім того, Комісія може залучати до участі в засіданнях на громадських засадах фахівців з питань оцінки.

Відповідно, визнається таким, що втратило силу розпорядження голови ВР від 17 квітня 2015 роки № 572згідно з яким Комісія створювалася у складі 9 чоловік, говорилося тільки про можливість залучення оцінювача, а також мнее детально була врегульована процедура ухвалення рішень.

Залиште коментар
Увійдіть щоб залишити коментар
Увійти
Підпишіться на розсилку
Головні новини і аналітика для вас по буднях

Схожі новини