Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

Визначений порядок розміщення інформації про публічні закупівлі

30 березня 2016, 15:09
999
0
Автор:
Реклама

Наказом від 18 березня 2016 року № 477 Мінекономрозвитку затвердило Порядок розміщення інформації про публічні закупівлі.

Документ визначає процедуру розміщення інформації про публічні закупівлі (далі - Порядок), яка оприлюдниться на веб-порталі Уповноваженого органу з питань закупівель у складі електронної системи закупівель (далі - веб-портал), представлення інформації, документів, звернень і скарг і отримання повідомлень через електронну систему закупівель.

Розміщення інформації в електронній системі закупівель здійснюється замовником/учасником/органом оскарження шляхом внесення інформації і заповнення в електронному вигляді через автоматизоване робоче місце (електронний сервіс) замовника/учасника/органу оскарження.

Обнародування інформації на веб-порталі здійснюється електронною системою закупівель.

Замовник/учасник/орган оскарження для діставання доступу до автоматизованого робочого місця безкоштовно проходить реєстрацію на авторизованому електронному майданчику або інтернет-порталі шляхом здійснення одного із способів ідентифікації/авторизації.

Інформація для замовника/органу оскарження розміщується/публікується безоплатно.

Також наказом від 17 березня 2016 роки № 454 Мінекономрозвитку затвердило Порядок визначення предмета закупівлі.

Відзначається, що предмет закупівлі товарів і послуг визначається замовником згідно з пунктами 17 і 32 частини 1 статті 1 Закону "Про публічні закупівлі" і на основі Державного класифікатора продукції і послуг ДК 016:2010 по показнику п'ятого знаку з вказівкою в дужках предмета закупівлі відповідно до показників третьої - п'ятою цифр основного словника національного класифікатора України ДК 021:2015 "Єдиний закупівельний словник".

Залиште коментар
Увійдіть щоб залишити коментар
Увійти
Підпишіться на розсилку
Головні новини і аналітика для вас по буднях

Схожі новини