Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

Комунікаційний проект LIGA : HUB стартував online

22 березня 2016, 17:10
1114
0
Реклама

Масштабний комунікаційний проект LIGA : HUB компанії ЛИГА:ЗАКОН віднині доступний 24/7.

Онлайн-ресурс підтримки проекту з цікавим і корисним контентом для керівників стартував за адресою
platforma.ligazakon.net/ligahub.

Якщо раніше основною цільовою аудиторією компанії були переважно представники юридичного і бухгалтерського співтовариств, то зараз компанія ЛИГА:ЗАКОН розширює лінійку продуктів і виходить на бізнес-сегмент ринку.

LIGA: HUB - це нова комунікаційна платформа для бізнесу, влади і суспільства. Проект покликаний підвищити правову письменність і побудувати цивілізований діалог між трьома сторонами. Основне завдання проекту - поліпшення правових умов розвитку бізнесу в Україні.

На ресурсі LIGA: HUB online - найгарячіші анонси усіх заходів проекту з детальною програмою, ексклюзивні інтерв'ю з представниками бізнесу і влади, репортажі і відеосюжети із вже галузевих, що відбулися LIGA: HUB. Відвідавши сайт проекту, ви завжди будете в курсі останніх бізнес-трендів в різних сферах економіки нашої країни, а також зможете відстежувати авторські матеріали.

Проект LIGA: HUB представлений в offline- роуд-шоу по містах України. Впродовж 2016 року заплановано проведення більше 20 заходів у рамках найрезонансніших бізнес-подій, форумів, виставок, де збираються фахівці найбільш важливих сфер економіки.

У рамках кожного заходу в креативному просторі LIGA : HUB можна отримати професійні консультації юристів, бухгалтерів і HR- фахівців, ознайомитися з інноваційною хмарною розробкою для бізнесу - Платформою LIGA : ZAKON і власноручно протестувати її на сенсорній панелі. А в energy- зоні з Wi - Fi можна не лише зарядити мобільні пристрої, але і підкріпити свої сили чашкою кави, а також поспілкуватися з партнерами в коворкинге.

Також у LIGA: HUB є власна сторінка в мережі Facebookтому при написанні постів використовуйте #ligahub.

Компанія ЛИГА:ЗАКОН у рамках проекту LIGA: HUB запрошує до співпраці авторів і журналістів. Якщо у вас є ідеї і роботи, які будуть цікаві у бізнес-кругах, присилайте їх нам - ми з радістю розглянемо!

Також нагадуємо, що найближчий LIGA: HUB відбудеться в рамках виставки "INTERBUILDEXPO-2016" у виставковому центрі "КиевЭкспоПлаза" (м. Київ, вул. Салютна, 2-б, павільйон № 1, на території однойменного стенду компанії ЛИГА:ЗАКОН).

А 23 березня запрошуємо на дискусійну панель LIGA : HUB між представниками бізнесу, влада і експертами на тему "Державна регуляція у будівельній галузі".

Завжди будьте в курсі останніх новин LIGA: HUB!

Залиште коментар
Увійдіть щоб залишити коментар
Увійти
Підпишіться на розсилку
Головні новини і аналітика для вас по буднях

Схожі новини