Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

Кабмін продовжив збільшений норматив перерахування коштів на рахунки теплоснабжающих підприємств

11 березня 2016, 09:55
472
0
Автор:
Реклама

Кабмін постановою від 2 березня 2016 року № 138 збільшив термінвпродовж якого теплоснабжающим підприємствам відраховується велика сума коштів від споживачів за надані послуги.

Відповідні зміни внесені в Порядок розподілу засобів, що поступають на поточні рахунки із спеціальним режимом використання для проведення розрахунків з постачальником природного газу, на якого покладені спеціальні обов'язки.

Дія збільшеного нормативу перерахування коштів на поточні рахунки теплоснабжающих організацій продовжено в 2016 році до жовтня.

Нагадаємо, що сплачені споживачами грошові кошти за отримані послуги теплопостачання розподіляються по спеціальній формулі між теплоснабжающим підприємством і постачальником природного газу. У січні і лютому 2016 і 2017 років норматив відрахування засобів теплоснабжающим підприємствам збільшується, щоб вони мали можливість покривати відповідні підвищені витрати. Цього року такий термін продовжений до жовтня, щоб теплоснабжающие підприємства змогли своєчасно виплатити зарплату працівникам і сплатити податки і збори.

Залиште коментар
Увійдіть щоб залишити коментар
Увійти

Схожі новини