Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

Кабмін вирішив створити центр соціально-трудової реабілітації учасників АТО

10 березня 2016, 13:24
556
0
Автор:
Реклама

Постановою від 2 березня 2016 роки № 143 Кабмін затвердив Положення про Міжвідомчий координаційний центр соціально-трудової реабілітації учасників АТО, що отримали поранення, контузію, каліцтво або інше захворювання під час участі в АТО.

Міжвідомчий координаційний центр являється тимчасовим консультативно-дорадчим органом Кабінету Міністрів.

Основними завданнями Міжвідомчого координаційного центру являються:

1) сприяння забезпеченню координації дій центральних і місцевих органів виконавчої влади, органів місцевого самоврядування і відповідних установ, які проводять лікування, соціально-трудову реабілітацію і оздоровлення учасників АТО;

2) підготовка пропозицій відносно формування і реалізації державної політики у сфері лікування, соціально-трудової реабілітації і оздоровлення учасників АТО;

3) визначення шляхів, механізмів і способів вирішення питань, що виникають під час реалізації державної політики у сфері лікування, соціально-трудової реабілітації і оздоровлення учасників АТО.

Міжвідомчий координаційний центр під час виконання покладених на нього завдань взаємодіє з держорганами, органами місцевого самоврядування, підприємствами, установами і організаціями.

Посадовий склад Міжвідомчого координаційного центру затверджується Кабміном, а персональний склад затверджує його голова.

Організаційне, інформаційне, матеріально-технічне забезпечення діяльності Міжвідомчого координаційного центру здійснює Минсоцполитики.

Залиште коментар
Увійдіть щоб залишити коментар
Увійти
Підпишіться на розсилку
Головні новини і аналітика для вас по буднях

Схожі новини