Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

НБУ зареєстрував ще одну платіжну систему

10 березня 2016, 10:29
891
0
Реклама

Національний банк України погоджував правила внутрішньодержавної платіжної системи PAYPONG і видав платіжній організації цієї системи ТОВ "Європейська платіжна система" (м. Київ) посвідчення від 9 березня 2016 року № 28.

Відомості про PAYPONG внесені в Реєстр платіжних систем, систем розрахунків, учасників цих систем і операторів послуг платіжної інфраструктури.

Ця система зараз являється 11-й внутрішньодержавною платіжною системою на ринку України, створеної небанківською установою.

Учасниками цієї платіжної системи можуть бути банки України і небанківські фінансові установи, що мають ліцензію на переказ коштів без відкриття рахунків, і які на підставі договору з платіжною організацією надають послуги користувачам платіжної системи PAYPONG по переказу коштів за допомогою цієї системи. Розрахунковим банком платіжної системи є ПАО "БАНК НАРОДНИЙ КАПІТАЛ" (АТ "НК Банк").

PAYPONG створена для здійснення перекладів готівкових або безготівкових перекладів в національній валюті від фізичних осіб на користь фізичних осіб або юридичних осіб в межах України.

Джерело: НБУ

Залиште коментар
Увійдіть щоб залишити коментар
Увійти

Схожі новини