Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

Кабмін встановив нові умови зовнішнього кредиту Укравтодору

25 лютого 2016, 18:00
479
0
Автор:
Реклама

Кабмін постановою від 24 лютого 2016 року № 101 затвердив умови реструктуризації гарантованого державою кредиту згідно з угодою, ув'язненою між Citibank і Державним агентством автомобільних доріг України (Укравтодору).

Мінфіну доручено здійснити угоди з гарантованою державою боргом по зовнішньому кредиту Укравтодорупритягненому під держгарантію в 2006 році з терміном погашення в 2016 році, обслуговування і погашення якого здійснюється за рахунок засобів держбюджетушляхом зміни умов діючого кредиту.

Зміна умов включає заміну позичальника такого боргового зобов'язання на державу з одночасним обміном такого держборгу на додатково випущені і розміщені облігації зовнішніх держпозик в 2015 році 1-ої серії з датою погашення 1 вересня 2019 р. і додатково випущені і розміщені державні деривати.

Встановлено, що:

1) додатковий випуск і розміщення облігацій зовнішніх держпозик в 2015 році 1-ої серії з датою погашення 1 вересня 2019 р. і додатковий випуск і розміщення державних деривативов здійснюються відповідно до Умов випуску і розміщення облігацій зовнішніх держпозик і Умов випуску і розміщення державних деривативов, затверджених постановою Кабінету Міністрів від 11 листопада 2015 р. № 912, з урахуванням того, що:

- обсяг (основна сума) додаткового випуску і розміщення таких облігацій складає 31617000 доларів США і дату, з якою нараховуватиметься дохід на ці облігації, може бути змінена згідно з додатковими договорами про довірче управління відносно облігацій і будь-якими змінами до таких договорів;

- обсяг (сукупна умовна сума) додаткового випуску і розміщення державних деривативов складає 10389000 доларів США;

2) прострочена заборгованість Укравтодору перед державою не виникає в результаті здійснення вказаних угод.

Міністра фінансів Наталію Яресько і голову Укравтодору Андрія Батищева уповноважено здійснити угоди з держборгом і гарантованою державою боргом, укласти відповідні договори і підписати інші документи, пов'язані із здійсненням вказаних угод.

Постанова набуло чинності сьогодні, 25 лютого.

Залиште коментар
Увійдіть щоб залишити коментар
Увійти

Схожі новини