Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

Вирішено, як вести облік вилучених водних біоресурсів

15 лютого 2016, 17:38
583
0
Автор:
Реклама

Минагрополитики наказом від 26 січня 2016 року № 17 затвердило Інструкцію по веденню журналу обліку вилучених водних біоресурсів.

Ця Інструкція є обов'язковою для усіх суб'єктів рибного господарстваякі здійснюють спеціальне використання водних біоресурсів (далі - користувач водних біоресурсів) і ведуть облік вилучених біоресурсів.

Результати вилучених водних біоресурсів заносяться в журнал обліку вилучених водних біоресурсів (далі - промисловий журнал)який є основним документом по обліку вилучених водних біоресурсів.

Відповідальним за правильне і своєчасне ведення промислового журналу при здійсненні промислу являється рибалкаякий відповідає за здобич (вилов) водних біоресурсів у виробничому підрозділі користувача водних біоресурсів. А при здійсненні дослідницького, контрольного і інших видів спеціального використання промисловий журнал зобов'язана вести особа, відповідальна за здобич водних біоресурсів при проведенні відповідних видів спеціального використання, уповноважена наказом установи, підприємства або організації, що здійснює здобич водних біоресурсів.

Промисловий журнал ведеться тільки в період здійснення операційпов'язаних із здобиччю водних біоресурсів. Записи в промисловому журналі робляться:

- для судів, що підлягають технічному нагляду класифікаційного суспільства, - щодня на місці здобичі на кожному судні безпосередньо;

- для судів, що не підлягають нагляду класифікаційного суспільства, - на місці базування після здачі водних біоресурсів.

Після закінчення промислового журналу користувач водних біоресурсів зобов'язаний в 2-тижневий термін пред'явити цей журнал для перевірки в орган рыбоохраны.

Промисловий журнал після закінчення повинен зберігатися у користувача водних біоресурсів в течію 3 років.

Залиште коментар
Увійдіть щоб залишити коментар
Увійти

Схожі новини