Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

Судді просять допомогти змінити Кодекс адміністративного судочинства

26 січня 2016, 14:07
1337
8
Автор:
Реклама

Судді Окружного адміністративного суду міста Києва, які увійшли до складу робочої групи по розробці проекту змін в Кодекс адміністративного судочинства Українизакликають усіх охочих залучитися до цього процесу.

Робочий гурт був створений за результатами круглого столу, який відбувся минулого тижня в Київському апеляційному адміністративному суді і був присвячений обговоренню змін в КАС.

"Судді щодня використовують Кодекс адміністративного судочинства України у своїй діяльності і як ніхто інший знають його сильні і слабкі сторони, тому їх думка при розробці проекту змін дуже важлива. Залучення до цієї роботи учених, адвокатів і експертів не лише підвищить ефективність процесу, але забезпечить його відкритість і прозорість", - переконаний суддя Богдан Санин, член робочої групи.

Пропозиції і зауваження за проектом змін в КАС необхідно присилати на адресу електронної пошти суду : inbox@adm.ki.court.gov.ua з позначкою "Зміни в КАСУ" до 29 січня 2016 року.

Після систематизації отриманих пропозицій Окружний адміністративний суд міста Києва планує провести низку заходів для обговорення узагальненого проекту змін в КАС.

Ознайомитися з проектом змін, який був запропонований робочій групі для розгляду, можна по посиланню.

За інформацією прес-служби Окружного адмінсуду міста Києва

Залиште коментар
Увійдіть щоб залишити коментар
Увійти
Підпишіться на розсилку
Головні новини і аналітика для вас по буднях

Схожі новини