Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

Скорочений перелік документів для реєстрації безробітних переселенців

12 січня 2016, 15:00
827
0
Автор:
Реклама

Сьогодні, 12 січня, набуло чинності постанова Кабміну від 23 грудня 2015 року № 1100яким внесені зміни в Порядок реєстрації, перереєстрації безробітних і ведення обліку осіб, які шукають роботу.

Скорочений перелік документів, які повинні подати внутрішньо переміщені особи, що не мають підтвердження звільнення, для реєстрації в якості безробітного.

Такі особи, звертаючись в центр зайнятості незалежно від зареєстрованого місця проживання або перебування, подають:

- довідку про постановку на облік внутрішньо переміщеної особи і надають її копію;

- заява про припинення трудових стосунків з нотаріально завіреним підписом або документ, що підтверджує факт припинення зайнятості (цивільно-правовий договір, виписка з Єдиного державного реєстру юридичних і фізичних осіб - підприємців), або відповідне рішення суду - у разі припинення трудових стосунків (припинення зайнятості) в судовому порядку;

- розрахунковий документ (квитанцію), що підтверджує передачу вказаної заяви працедавцеві рекомендованим листом з описом вкладення.

З переліку виключені паспорт або тимчасове посвідчення громадянина України, облікова картка платника податків.

У разі, якщо у переселенців в наявності документи, що підтверджують факт звільнення, вони пред'являють довідку про постановку на облік внутрішньо переміщеної особи і надають її копію.

Залиште коментар
Увійдіть щоб залишити коментар
Увійти

Схожі новини