Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

Антикорупційне бюро має прямий доступ до Реєстру доручень

11 січня 2016, 14:04
1256
0
Автор:
Реклама

Мінюст наказом від 25 грудня 2015 року № 2768/5 вніс зміни в Положення про Єдиний реєстр доручень.

Документ доповнений нормою про те, що Національне антикорупційне бюро України має прямий доступ до Єдиного реєстру доручень.

Доступ посадовців НАБУ (далі - користувач) до Єдиного реєстру надається на підставі ув'язненого договори між НАБУ і адміністратором Єдиного реєстру на безвідплатній основі.

Доступ користувача до Єдиного реєстру здійснюється з використанням ЭЦП. Користувач при здійсненні повноважень, визначених Законом "Про Національне антикорупційне бюро України"користується інформацією з Єдиного реєстру про зареєстровані доручення (у тому числі їх дублікатах), а також про припинення їх дії.

До здійснення пошуку інформації користувач вносить в Єдиний реєстр зведення про основу користування інформацією з Єдиного реєстру (норми закону про покладання на користувача повноважень, для здійснення яких здійснюється пошук інформації).

Інформація з Єдиного реєстру у разі потреби упевняється підписом користувача, скріпленим його друком (за наявності), і залишається у відповідній справі.

Користувач отримує інформацію з Єдиного реєстру безоплатно.

Обробка отриманої інформації здійснюється користувачем з дотриманням законодавства про захист персональних даних і із забезпеченням таємниці, що охороняється законом.

Залиште коментар
Увійдіть щоб залишити коментар
Увійти
Підпишіться на розсилку
Головні новини і аналітика для вас по буднях

Схожі новини