Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

Трудовий стаж може підтверджуватися даними реєстру застрахованих осіб

15 грудня 2015, 12:05
2411
2
Автор:
Реклама

Кабінет Міністрів постановою від 9 грудня 2015 року № 1028 затвердив зміни до Порядку підтвердження наявного трудового стажу для призначення пенсій за відсутності трудової книжки або відповідних записів.

Згідно з документом, що за відсутності трудової книжкиа також в тих випадках, коли в трудовій книжці відсутні необхідні записи або містяться неправильні або неточні записи про періоди роботи, для підтвердження трудового стажу приймаються дані, наявні в реєстрі застрахованих осіб Державного реєстру загальнообов'язкового державного соціального страхування.

Також приймаються довідки, виписки з наказів, особові рахунки і відомості на видачу зарплати, посвідчення, характеристики, письмові трудові договори і угоди з відмітками про їх виконання і інші документи, що містять відомості про періоди роботи.

Окремо змінами встановлено, що у разі, якщо підприємства, установи, організації або їх правонаступники розміщуються на тимчасово окупованій території України або в районах проведення АТОспеціальний трудовий стаж може підтверджуватися відомостями, наявними в реєстрі застрахованих осіб Державного реєстру загальнообов'язкового державного соціального страхування.

Залиште коментар
Увійдіть щоб залишити коментар
Увійти
Підпишіться на розсилку
Головні новини і аналітика для вас по буднях

Схожі новини